30.06.2010

Det skjer noe hele tiden!

Og da mener jeg hele tiden! Jeg farter hit og dit, henter og bringer, avtaler her og der, tannlege med barna, passe på ditt og passe på datt og hva skal vi ha til middag? Sukk.... Så denne forkjølelsen! Skal den ikke gi seg snart? Dette dårlige været? Skal det ikke snart bli bedre. 6 grader, vind og regn er ikke sommer! Ja ja, det blir vel bedre snart.


Ja det blir bedre, om bare noen få dager! Da vender vi nesen mot sør og skal besøke min søster i Gøteborg:) Varme, bading og late dager! Barna kan kle av seg, ikke mere 6 grader, vind og regn. Ingen avtaler, gjøre alt på impuls. Ingen henting og bringing, vi skal være sammen hele tiden. Men hva skal vi ha til middag? Jo, antagelig skal vi grille, lage deilige lette måltider når vi ikke orker noe annet, mange som kan komme med forslag, maten behøver kun å bli handlet inn. 


GLEDER meg til å sitte på verandaen på kveldene å snakke med min kjære søster og kanskje spise litt jordbær? Se gleden til barna som kjenner på friheten det er å ha ferie. Se mine tantebarn igjen og gleden barna i mellom når de får treffe hverandre igjen. Må bare huske alt som jeg skal pakke, plaster(!)som kan utføre underverker, sommerklær, lette små deilige plagg, solkrem vi levner kuldekremen hjemme, og andre nødvendigheter som skal gjøre ferien til noe himmelsk! JEG GLEDER MEG ENORMT!


18.06.2010

Lekehuset

Velkommen inn:) Har svingt meg med malerkosten i lekehuset, dette ble resultatet. Sommerlig med friske farger og søte detaljer. Det skal sies at det gjenstår litt, bla. kran og vask, male på kokeplater og maling av beina på sittebenken.


Har sydd, heklet, snekret og skrudd, brukt en hel del tid på detaljene som er samlet opp over et par år. Jentene og guttene som bruker huset er så søte der de serverer hverandre og stuller og steller.


Gryteklutene ble heklet i en turkis periode som var for noen år siden, så ble de bare liggende til nå. Festet tråder og sydde på søte små blomster og vips var de perfekte til alt det andre i huset!


Den Romerske rullegardinen har jeg sett i et annet lekehus og syntes den var utrolig søt...
Sydde den i femtitalls inspirert søtt stoff foret med polkadott i lys blå.


Selvsnekret sittebenk, skal male bena hvite, snart... Gulvet er beiset med terrassebeis og nytt forheng til kjøkkenbenken. Søt putemiks gjør stemningen glad og munter.


Kopper og kar kommer i det store og hele fra bruktbutikken her i byen. Søte rosekopper, disse er bare til pynt, noen andre brukes i de utallige selskapene som holdes.


Forskjellige størrelser og mønster skaper liv i interiøret, er putoman selv om de ofte bare er i veien hvis det blir for mange...


Selvkomponert brettholder, tror jeg må sy en til kjøkkenet inne også!


Husfrøkna sjøl:) Har tatt på seg sitt peneste smil for fotografen.. Stolt over sin lille residens.


Dekket på til første gjest som er mamma.



Det var innsiden, utsiden er under planlegging og det skal gjøres litt rundt med blomsterbed og busker. Sommersysler:)


09.06.2010

Kvelds sol på kjøkkenet

Så utrolig deilig når sola skinner inn om og skaper en rolig og avslappende kvelds stemning... Slik som nå, er det sol hele natten, men selvfølgelig ikke hver natt det er sånn!


Herlige sommer! Lyset, grønne frodige trær, blomster og barnelatter:) Bare temperaturen kryper litt oppover snart, blir det knall!



Vi holder på med å bygge en platt nede på marka. Da er hagens bruks potensiale nesten komplett. Sol hele dagen, bare å flytte seg fra den ene platten til den andre sammen med sola. I tillegg har vi selvfølgelig veranda og en "veranda" der vi har inngang, der vi også har sittegrupper. Så nå kan sommervarmen bare komme, den har vi ventet på i flere år! Nå må det være vår tur snart?

Ha en riktig fin kveld alle sammen!

01.06.2010

Nib utfordring

Har valgt å vise en av mine hyller. Eeeelsker hyller, synes de skaper en koselig stemning siden man kan pynte med litt stort og litt smått. Prøver å skape balanse så alle tingene får vise seg fram i all sin glans.


Rosa er en av mine sommerfarger. Delikat, lett og sommersøt. Passer godt til min romantiske stil der gammelt og nytt er blandet i skjønn forening. Er ofte på brukt butikken her i byen og forsøker å få med meg loppemarkeder så fremt jeg ikke er på jobb.


Gammeldagse roser er en av de viktigste stemnings skaperne i romantiske miljøer, sammen med andre gamle plantesorter, som pelargonia (her Dronning Ingrid). Mugger og muffinsformer som t-lys holdere, gir et avslappet inntrykk.


Dette var mitt bidrag for denne gang. Men, det er fullt mulig at det blir ett til før fristen går ut.
Ha en fin uke, ser ut til at det blir litt sol og bedre temperaturer her i Øst-Finnmark også:)